​Att sluta röka är inte det lättaste, men genom att köpa el cigg kan processen bli mycket enklare och det är lättare att komma igång med ett mer hälsosamt och rökfritt liv. Rökning orsakar otroligt många skador på kroppen och är den främsta anledningen till lungcancer. Hela 80-90 % av alla människor som drabbas av lungcancer får sjukdomen på grund av rökning, men rökningen kan även orsaka en hel del andra hälsoproblem som kan ge svåra bieffekter.

För att sluta röka kan man köpa en el cigg. El ciggen fungerar med hjälp av ett batteri och en vätska. Batteriet ser till att omvandla vätskan till en ånga och det är sedan denna ånga som man andas in. Nuförtiden finns det många möjligheter att hitta butiker som säljer el cigg och man väljer själv om man vill handla i butik eller köp el cigg online för ett större utbud och bättre priser.

Köp ett el cigg startkit och kom igång direkt

När du ska köpa el cigg för första gången kan det vara svårt att veta vilken typ av produkt som man behöver. Det finns mängder med olika tillverkare att välja mellan och även färdigpackade paket som innehåller allt som man kan tänkas behöva. Dessa paket kallas vanligtvis för startkit och är specifikt framtagna för att passa nybörjaren. Här får du med elciggen, en eller flera vätskor att komma igång med, batteri till din elcigg och en laddare så att du kan hålla elciggen levande.

En elcigg passar inte bara för en själv som rökare, utan kan även vara utmärkt att ge bort i present till någon som röker och som man håller väldigt kär. Ibland kan en rökare behöva en knuff i baken för att ta tag i rökningen och med en el cigg är det bevisat att chanserna till att lyckas är mycket större. Välj mottagarens favoritfärg och hitta en vätska med smak av jordgubb eller kanelbulle, allt efter vad du tror kommer uppskattas mest.​